Tuesday, June 10, 2008

The Moment of Truth

Thanks Twerlermz for this tag.
Actually, I really like to watch the moment of truth on TV.
I guess it will ON again tonight-:)
Sorry for the late posting.

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.

2. Visit the blog of the person you've got this tag.

3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY'S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. Twerlermz 7. Gamay and Dako Adventures 8.YOUR LINK HERE! (PLEASE Place all the links of the people who accepted this tag).

Here's your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or
boyfriend/girlfriend?
Answer: After a minute of registering in Filipinahearts he popped up on my screen and say hi.. The rest is history-:)

2. Where did you go in your first date?
Answer: Hmmm let me think, first date? we registered to get married lol..
Honestly, we went to SENTOSA ISLAND SINGAPORE

3. When was your first intimate kiss?
Answer: Feb. 20, 2006. Singapore

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: hehe, no! I don't care how many gf's he had in the past-:)


5. What is his/her ethnicity?
Answer: American

6.
What is his/her favorite food?
Answer : Lumpia, Bihon, Afritada, Adobo, hotdogs, burgers.. and more

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer:Well, I guess he yells-:) after that, his madness gone-:)

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: when we both exchanged gifts and spend dinner out together

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: its to complex to describe-:)

10. Do you find this tag C00L?
Answer: absolutely!

I'm tagging Marlet, Ness, Yumz, Sweet.

1 comment:

  1. Hi Dezz...

    Nakikibasa na naman ako..hehe. Hope your week is going great kahit medyo busy.

    Juliana

    ReplyDelete

Comments on this blog are made DOFOLLOW for the Google Spiders.Comments are moderated.Spam will not be tolerated.

THANK YOU!